Heb jij nog vragen?

FAQ

FAQ

Veel gestelde vragen

Bijna niets! Je float zonder badkleding in je privé cabine (wanneer gewenst mag je wel gebruik maken van badkleding). Door ons worden handdoeken en verzorgingsproducten ter beschikking gesteld. Denk enkel aan lenzenvloeistof en de houder bij gebruik van contact lenzen.
Kinderen vanaf 12 jaar mogen alleen in een floatcabine. Onder deze leeftijd mag het enkel als duofloat in dezelfde cabine met een van de ouders.
Tijdens het floaten ben je afgesloten van prikkels van buitenaf. Sommige mensen wennen snel aan de situatie echter gebeurt het ook dat mensen zich moeilijk aan de rust weten over te geven. Na de eerste keer weet je hoe de ervaring zal zijn en kun je je sneller overgeven aan de ontspanning
Floaten tijdens menstruatie is toegestaan, echter vragen wij je dan dezelfde voorzorgsmaatregelen als bij het zwemmen te nemen.
Ons water heeft een temperatuur van 36,5 graden, koud zal je het in het bad dus niet krijgen.
In de privé ruimte hebben we verschillende lampen hangen, er kan gebruik worden gemaakt van een spiegellamp, dimbare spotjes en de lampen in de kabine kunnen door u zelf worden gereguleerd. Alles naar eigen wensen.
Bij grote niet herstelde huidbeschadigingen; bij epilepsie of symptomen van epilepsie (enkel in overleg met een arts) Als er voorafgaand aan de floatsessie alcohol en/of drugs zijn genuttigd of wanneer je kort herstellend bent van een bevalling (dit kan wel na overleg met je arts)
Na elke floatsessie zorgen wij ervoor dat het bad weer gezuiverd wordt, het water wordt weer naar de juiste samenstelling gebracht en er komen schone handdoeken te liggen. Klaar voor een nieuwe sessie.
Floaten draait om rust in een prikkelloze omgeving. Door met zijn tweeën te floaten zal het effect minder zijn. Op ons aanraden worden floatcabines dus enkel alleen gebruikt. Een andere situatie daarin is het floaten met een jong kind. (ouder-kind float).
Wij maken gebruik van floatcabines in plaats van pods. Hierdoor heb je een ruimte kamer ter beschikking waar je volledig in kan staan. Tevens kun je zelf beslissen of je de deur open of dicht laat.
Floaten werkt ontspannend, daarnaast zorgen wij ervoor dat eventuele voorkeuren zo veel mogelijk kunnen worden gerealiseerd. Hierin kun je gebruik maken van eigen muziek, de keuze van licht en het het gebruik van de ruimte. Hierin bepaal je dus zelf het comfort van je ruimte.
Zeker mag dat! Het is een zeer ontspannend uitje waarin rust een positief effect heeft op jou en je baby. Tevens helpt floaten tegen harde buiken, een hoge bloeddruk en bandenpijn. Lees meer hierover in ons sub-topic zwanger en floaten.
Bij grote niet herstelde huidbeschadigingen raden wij aan niet te komen floaten. Andere wondjes of huidbeschadigingen kunnen bedekt worden met vaseline. Dit wordt beschikbaar gesteld in de privé ruimte. Tevens raden we aan 24 uur van te voren niet te scheren, door de hoge concentratie zout kan het namelijk gaan prikken.
Floaten kan zonder problemen dagelijks plaatsvinden. Regelmatig floaten geeft langdurig positieve effecten.
Nee, wegens de hoge concentratie zout blijf je drijven. Zwemmen is dus niet nodig.
Ja er zijn voldoende parkeerplekken op ons erf aanwezig. Deze zijn allen gratis.
Wij bieden sessies vanaf 60 minuten aan. Je hebt tijd nodig om tot rust te komen voor een floatsessie. Wil je langer genieten: dan is in overleg ook een floatsessie van 90 minuten beschikbaar.

Heeft u andere vragen?

Hebben we je vraag nog niet beantwoord? Uiteraard zijn wij te bereiken via mail of app.
Wij zullen jouw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Of bel ons op onderstaand nummer

+316 47142388