Jij bent zwanger! Gefeliciteerd.

Een rustmoment, voor jou, maar ook voor je kindje. Door te drijven in een warme prikkelloze omgeving word je je bewust van je lichaam, de veranderingen en het nieuwe leven. Er wordt een situatie nageleefd zoals je eigen kindje dit ook beleeft; ontspannend, zwevend en totaal tijdloos.

In een bijzondere tijd waarin je lichaam verandert kan het juist veel positieve effecten geven. Mentaal en fysiek tot rust komen in voorbereiding op een nieuw leven, daar lees je op deze pagina meer over.

Float spa Twente
Float spa Twente
Float spa Twente

In de bijzondere tijd van een zwangerschap maak je veel mee, een veranderend lichaam, getrappel in je buik en blijdschap van het nieuwe leven.

Echter komen ook andere minder fijne situaties naar voren, je kunt te maken krijgen met angst, stress en lichamelijke pijn.

Maar waar kan floaten jou in je zwangerschap bij helpen?

Door gebruik van onze floatbaden willen we je een handje helpen met de ontspanning van lichaam en geest.

Als zwangere vrouw heb je extra behoefte aan magnesium, welke belangrijke functies in het lichaam bespeeld. Zo is magnesium betrokken bij de opbouw en het functioneren van spieren. Door het floaten wordt dit op een natuurlijke manier door de huid opgenomen. De magnesium boost zal onder andere helpen tegen harde buiken en rusteloze benen.

Tijdens het drijven in de magnesium baden valt de druk van je lichaam af en wordt het compleet ontlast. Je spieren kunnen zich ontspannen en worden beter doorbloed. Dit helpt voor de spierkrampen tijdens de zwangerschap. Daarnaast zal ook het lichaamsvocht door de horizontale lichaamshouding beter gaan circuleren, hierdoor zullen vochtophopingen in voeten en enkels worden verminderen, vermeden of zelfs verdwijnen.

Floaten zorgt daarnaast voor een hoger bewustzijn. Volgens onderzoekers worden je waarnemingen met 30% vergroot. Je bent hierin niet alleen bewust van je eigen lichaam, maar ook die van je kleine baby. Een uniek gevoel om dichter tot elkaar te komen.

 

Baby en Mama floatcombi

Op twee unieke locaties in het twentse landschap gaan jullie genieten van de nieuwe fase van het leven. Deze leuke cadeaubon geeft jou een combinatie van twee leuke uitjes. Zelf lekker floaten en je kleine baby laten floaten.

Klik op onderstaande button voor meer informatie!

Beginnen

We raden aan om je sessies in een zo vroeg mogelijk stadium van zwangerschap op te pakken. Dit omdat het positieve effect van floaten sterker worden naarmate je veelvuldiger gaat komen. Het kan tijdens je zwangerschap veel verlichting op je fysieke en mentale gesteldheid geven.

Floaten is tijdens de complete zwangerschap mogelijk, wel zul je na verloop van maanden wellicht minder mobiel worden. Wil je overleggen wat de mogelijkheden zijn tijdens de laatste loodjes van je zwangerschap, neem dan gerust contact met ons op.

Helpt het alleen bij meerdere keren floaten? 

Een enkele keer komen zal ook zeker een heerlijk moment van rust geven! Laat je dus niet weerhouden als je maar eenmaal jezelf met rust wil verwennen.

Na de zwangerschap

Hoe leuk dit nieuwe leven ook is, het is ook een zware eerste tijd. In het begin ervaar je wellicht gebroken nachten en kan je lichaam uitgeput voelen.

Ook op dit punt kan floaten voor jou en je partner veel verlichting brengen. Eén uur floaten staat maar liefst voor 5 uur slaap, zo kun je jezelf weer opladen voor een nieuwe nacht. Een uitgeruste geest zorgt ervoor dat je weer heerlijk kan genieten. You rock Mom!

 

 

Floaten? Gewoon doen!

Kunnen wij je nog ergens mee helpen? Je kunt ons altijd bereiken via ons telefoonnummer of de contact pagina. We zullen alle vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Ben je al helemaal zeker om een bezoekje aan ons te brengen? Boek dan nu je afspraak.